torstaina, marraskuuta 10, 2005

Meeminen

Tintturalta tuli meemi:

Mieluisin lanka millä olet neulonut?
No en oo ehtinyt tutustumaan langoista muihin kuin lähinnä Novitaan, ja 7-veljestä ja Nalle on kivoja sukkalankoja. Woolista tykkään myös kun se on pehmeää, vaikka merinovillaisena se oli vielä pehmeempää, eli kivempaa :)

Suosikkipuikkosi?
Bambuiset puikot on sukissa parhaita, ja pyöröpuikotkin on ihan kätevät. Addeja en oo ehtinyt kokeilemaan, mutta jospa vaikka joululahjaksi saisi.

Ja koko on varmaan 3-4. Ne sopii parhaiten käteen.

Kamalinta mitä olet neulonut?
Samaa mieltä, kuin aika monikin, eli varmaan Palma. Se on niin nihkeää ja ikävää ainakin pelkästään. Villalangan kanssa sitä pystyy neulomaan, mutta ei sekään ole niin kivaa, kun tarttee isot puikot.

Paras ohje millä olet neulonut?(et ehkä käytä neuletta, mutta sitä oli hauska tehdä)
Joskus 9-veenä tein äidin avustuksella villapaidan, jonka ohje oli jostain kirjaston lehdestä. En kyllä yhtään muista mistä. Otettiin ihan eri lanka, eikä taidettu tiheyksiäkään katsoa, joten paidasta tuli ihan liian iso. Mutta se oli kivaa tehdä, kun oli pelkkää ainaoikeaa :D Ja just ainaoikeen ansiosta se vaan venyy ja venyy, et se mahtuu mulle vieläkin :)

Tärkein neulontatekniikka:
No... Sanotaanko silmukoiden aloitus, jotta pääsee edes alkuun.

Paras neulekirja ja tai -lehti?
Ainoa neulekirja mikä mulla on on Last minute knitted gifts, joka on musta tosi kiva. Lehdistä tykkään yleensä Novitan malleista, ja Modassa ja muissa suomalaisissa lehdissäkin on kivoja malleja, mutta sellaisia, etten aio kuitenkaan koskaan toteuttaa.

Mieluisin knit-a-along?
En oo ollu vielä missään.

Mieleisimmät neuleblogit?
Noi tuolla sivussa, ja oikeastaan kaikkia blogilistalta löytyviä neuleblogeja luen.

Mielisuunnittelija?
Eipä oikein ole.

Mitä neuletta pidät eniten (kuva olis yllätys)?
Tota aiemmin mainittua paitaa, ja vähän aikaa sitten tehtyä takkia samoksesta. Molemmat on kivoja kotipaitoja, mutta ei niitä ihmisten ilmoille kehtaa laittaa :D

Lähetän tän eteenpäin Tinnalle.

1 Comments:

At 10/11/05 7:44 ip., Blogger tinna said...

Kiitti meemistä, mä vastaan siihen niin pian ku voin! Just kirjotin uuden merkinnän tonne mun blogiin, ei ihan heti jaksa kirjotella lisää! :D

 

Lähetä kommentti

<< Home