perjantaina, marraskuuta 11, 2005

Tuotoksia


Tämän päivän "käsitöihin" kuuluu nämä. Sanoinko jo, että pidän leipomisesta? Entä syömisestä? No nytpä sanon :) Näitä tuli lähes 30, ja nyt olen jo syönyt 4 :P

Ekassa viestissä sanoin osaavani myös ommella. No tässä onkin todiste. Pari viikkoa sitten syntyi perjantain vapaa-aikana tällainen. (Paitsi napit tulivat vasta viikon kuluttuu, minen tykkää niitten ompelusta) Käyttökelponen se on onneks, ja koulussakin on jo näyttäytynyt. Sori huonosta kuvasta, napit ei oo oikeesti harmaat, vaan hienon siniset, semmoset kiven näköset, mutta ei ne nyt oikein näy tossa.Todiste, että tää on oikeasti neuleblogi. Ensimmäinen hiha Novitan tämän talven lehden ohjeella. En nyt muista mallia, mutta se missä vartalo-osa poimitaan hihoista. (Taidan toistaa itseäni) Nyt se on jo valmis, kuvan oton jälkeen syntyi sitä viel 10cm. Nyt pääsenkin vaihtamaan sen tasoneuleeksi ja katsomaan hauskoja kotivideoita :)

Hyvää perjantaita ja vk-loppua kaikille!

Ps. tää kuvien laitto on kyllä aikamoista. Laitoin kuvan ja sen alle tekstiä, niin eikös se sitten sekoittanut ne tekstit ihan väärille kuville. Äääh. Toivottavasti nämä kuvat edes näkyy.

2 Comments:

At 11/11/05 8:45 ip., Blogger Kristel said...

Näkyy kuvat, ja tekstitkin tuntuvat olevan oikeilla paikoilla. :)

 
At 11/11/05 9:54 ip., Blogger Susanna said...

Joo se kuvien laitto voi olla aika säätöä välillä... Suosittel käyttämään flickriä tai Helloa kuvien laittoon, niiden kanssa ainakin teksti menee oikeaan kohtaan ja kuvia on helpompi liikutella kuin jos lataa kuvat bloggerin kautta.

 

Lähetä kommentti

<< Home