lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Päivittäiskö?

Alkusuunnitelmissa oli kyllä tehdä sellainen "mitä olen tehnyt tänä vuonna"-postaus, mutta sit alkoi laiskottaa ja se vaan jäi. Kuvassa kuitenkin vuoden viimeiset. Molemmat on ruskeita, panta on Knittyn Calorimetry vähän muokkaillen ja 7-veljestä lankana. Huivi on (hitsi heitin vyötteet jo veke) jotain OnLinen(?) lankaa, 100% merinovillaa ja älyttömän pehmeetä.



Uudenvuodenlupaus olisi voinut olla, että lupaan päivittää useammin, mutta toisaalta turha päivittää jos ei ole päivitettävää, tai ei huvita. Katsotaas miten tää nyt menee.

Kesken on perussukat, ja puikot kun on 2,5 niin alkoi jo vähän kyllästyttää vaikka oon vasta kantapäässä :D Olen nyt virkkaillut sitä huivia, jonka aloitin Kölnissä (ainiinjoo sitä ei olekkaan esitelty täällä..). Nyt ei ole kauheasti neuleintoa ollut, joten ehkä sitten noita virkkauksia voisi vaihteeksi valmistua.

Noita tageja, vai mitä labelssejakin vois tietty lisäillä vanhoihin posteihin.. Ja olen vähän leikellyt joitakin vanhoja kuvia, että siksi mm. Flickr galleriassa jotkut vanhat kuvat ovat ekoina.

------

Tunnisteet: , , ,