sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Lapaset tulossa

Eipä mulla mitään ihmeellistä ole, kunhan ajankuluksi päivittelen :) Noi on tollaiset punertavat siksi, koska ne on "sisuslapaset". Mä en oikein käytä punaista siis.

Ja siinä on mun ekat peukalokiilalliset lapaset :) En nyt tässävaiheessa osaa sanoa mitään paremmasta istuvuudesta verrattuna tavalliseen napinläpipeukkuun, mutta ainakin oli kivempi tehdä, joten tällä linjalla tullaan luultavasti tulevaisuudessakin pysymään. Päällilapaset ajattelin tehdä kirjoneuleena, että pitää peukaloa siihen vähän säätää.

Raitapaita on periaatteessa valmis. Vetoketju pitää kiinnittää. Ei siis sillä, että siinä mitään olis, olisin kiinnittänyt jo moneen kertaan (sain neulomisosiot valmiiks jo joskus viimeviikon ti), mutta kun oon ajatellu tehdä sille sen huuhteluainekäsittelyn. Se siinä on ollut kun en oo jaksanut, ja tiennyt että millä suhteilla vettä/huuhteluainetta laitetaan, enkä oikein löytänyt vastausta. Pistän varmaan käsinpesuohjeen mukaan, huljuttelen siellä vähän ja sitten huuhtelen pelkällä vedellä. Eipä se ihan hirveästi nytkään kutita, onneks, eli jos ei auta niin ei oo kauhean paha juttu (kunhan ei muuten pilaa).
------

Tunnisteet:

2 Comments:

At 15/10/06 3:03 ip., Blogger Tiina said...

Hienoilta näyttää ekat kiilalapaset! :)

Laita huuhteluainetta mieluummin liian vähän kuin liikaa, nimim. lurahdus. Joskus onnistuin lorauttamaan ainetta vähän reilummalla kädellä ja neuleesta tuli vähän lötkö. No, pesu auttoi siihenkin vaivaan, mutta meni turha työ ihan hukkaan.. :D

Nyt laitan pesualtaalliseen huuhteluainetta (oliskohan jotain "tiivistettä"?) vain ihan pikkutilkan, ja hyvin riittä pehmittämään villavaatteita. Eli laitan vähemmän kuin käsinpesuohjelmassa sanotaan.

 
At 15/10/06 10:13 ip., Blogger derea said...

Kiitos vinkistä :) Siellä se nyt kuivuu...

 

Lähetä kommentti

<< Home