tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Tettiläinen...

...as known as orja. Tänään täytin ison hyllyllisen painavilla maalipulloilla, ja pussitin melkein 4000 kohovärikynää (tjsp. ne alko jo etoa, niin en kauheasti tuijotellut...) Eilen taittelin puolen metrin pinon A4:sia kahtia ja nidoin kiinni.

Mut silti ihan kivaa on :) Myyjät on kivoja, ja työ on kivaa, paitsi laatikot oli aika painavia ja sit vähän pyörrytti.

Villatakissa oon jo hupussa jee! Tänään piti käydä ostamassa vetoketju kun Eurokangas on siinä vieressä, mut sit en jaksanutkaan.

Ajattelin tehdä siihen myös sellaiset "vetoketjuvarat", tai mitäköhän ne oikealta nimeltä oliskaan. Vähän vaan mietityttää, että miten sais niistä ei rullautuvat, paitsi tekemällä esim. 1o1n, tai ainaoikeaa. Tai sitten jos sen ompelisi sieltä toisestakin reunasta kiinni, mut en mä tiedä jaksaisinko :D
------

Tunnisteet:

8 Comments:

At 3/10/06 8:58 ip., Anonymous Jepy said...

Muistathan vaatia kevyempää työtä, jos rupeaa heikottamaan :o) Tettiläiselle ei saa antaa kuin keveitä työtehtäviä!

 
At 3/10/06 9:15 ip., Blogger laurakoo said...

Voi eih, mä muistan kun laitoin kolmeen sataan kameraan filmit paikoilleen ja postitin ne asiakkaille *näkee painajaista*. Tsemppiä!

Jään odottelemaan kuvia neuletakista :)

 
At 3/10/06 9:19 ip., Blogger Susanna said...

Mä olin tetissä Sateenkaaren meikkikaupassa. Viikon pyyhin pölyjä shampoopulloista. Ne hyllyjen taaimmaiset oli varmaan jostain vuodelta nolla :D

 
At 3/10/06 9:39 ip., Anonymous seijap said...

Katselin tänään Hämeenlinnan Tiimarissa poikia jotka oli tetissä. Samalla tulit mieleen.

 
At 4/10/06 8:54 ap., Blogger katinkontti said...

Rullautumatonta kaitaletta saa kun neuloo *1 oikein - 1 nurin neulomatta siten että lanka on silmukan edessä*, ja toisella puolella sama mutta tietenkin niin että ne edellisellä kerroksella neulomatta nostetut neulotaan oikein. Näin saa tosi siistiä jälkeä. Tällä on ehkä joku nimikin, tietääkö joku?
Tsemppiä TET:iin!

 
At 5/10/06 1:25 ap., Blogger juuli said...

Hyvä että saat kokea raskastakin hommaa, sen jälkeen oikea työelämä tuntuukin ruusuilla tanssahtelulta :D
Muistathan syödä mallikkaasti ettei enää huippaa, muistuttaa
nimim: täti :D

 
At 5/10/06 2:35 ip., Blogger vikke* said...

Mä vedin puolestani yläasteella Seppälän talvitakkien vetskareita ja nappeja kiinni (joku myymälätarkastaja oli tulossa käymään ja kaikki piti olla tip-top) voi että mua kyrsi. Lopulta istuin lattialla ja napitin alanappeja ja päästelin ärräpäitä suustani :D

Ompelimossa oli kivempaa (ammattikoulun vikalla luokalla), siellä tein ihan samoja hommia kun itse ompelimon omistajakin. Yhtenä perjantaina ompelin jollekin mökkiverhoja ja tyynynpäällisiä ja sain pitää itse ne rahat, vanhaa rahaa 100mk!! Jes, oli tällä tytöllä leveä hymy viikonloppua vasten ;)


Otahan iisisti siellä Sinooperissa (vaiko Sinellissä oot, nyt en muista) ja lepää välillä. Voit vaatia itsellesi kevyempää hommaa :)
Ja muista pitää kiinni ruoka- ja kahvitauoistasi, ne tuppaa joskus unohtumaan ahertaessa :))

 
At 12/10/06 7:54 ip., Anonymous Mörkö said...

Voi ei, ei kuulosta ihan kaikista parhaimmalta tettipaikalta. Itselläni vielä tuskallisesti muistissa kasiluokan tetti, opin ettei IKINÄ pidä mennä tettiin eläinkauppaan. EI IKINÄ. Toivon että tässä kuussa alkava tetti Tiimarissa olisi edes vähän onnistuneempi.

 

Lähetä kommentti

<< Home