perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Fimoja


Sinelleissä on ale, 3kpl/5e :) Neulottu on iihan pikkasen, mut nyt nää innostaa kun en oo pitkään aikaan tehnyt :) Toi toinen valkonen on kimalletta, ja ylärivin keski on t.vihreä kimalle, alarivin vasen hopea, ja alarivin oikea kimallesininen. Tota ylärivin sinistä mulla on vielä ½pakettia, mutta otin varastoon ja ettei nää kaikki olisi niin synkkiä :)

Lisää kuullaan ehkä ensi postauksessa :)

Tänään oli ekat huiluesitykset koululla, 1. "taide-pläjäyksessä", joka on aina perjantaisin, 2. ja 3. opettajiehuoneessa välkällä, ja vielä 4. ruokalassa keittäjille. Keittäjät oli aika otettuja kun tultiin ihan ilmottamatta esiintymään :D Ja soitettiin siis Finlandia-hymni, ja nuotit saatiin eilen, että treenattiin aika kiireellisellä aikataululla. Mutta kivalta se silti kuullosti kun meitä oli 2 huilua, 3 viulua, 2 trumpettia, klarinetti ja käyrätorvi.
------

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 1/12/06 11:33 ip., Anonymous Anonyymi said...

voi hitsi, tulee ihan ikävä kouluaikoja ja kaiken maailman musiikkiprojekteja!:) ei ole ihan kamalan montaa vuotta siitä kun viulu oli melkein aina ja joka paikassa mukana, koulussakin...
tykkään muuten lukea sun juttuja ja teet tosi kauniita töitä!

 
At 2/12/06 10:20 ap., Blogger derea said...

kiitti :)

 
At 2/12/06 4:05 ip., Anonymous Anonyymi said...

Sulla on hienoi töitä ja käyn aina täällä kattoos, mitä uutta oot tehny :D Sain just itekin blogin tehtyy...

 

Lähetä kommentti

<< Home