lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Uus kaulakoru :)

Hih :) Harmi vaan että kuva ei toista noita kimalluksia. Ja ne olikin siis metalliväreijä, eikä sitä glitteriä. Ja on kyllä ihan mahtavan näkösiä luonnossa! Eli noi valkoset ja tummat kimaltaa silleen vähän ja hienosti :D


Harmi vaan että ne metallivärit, ja erityisesti se hopea on vähän muita kovempia. Se hopea tuntu ihan joltain ikivanhalta Cernitiltä (eli niiltä mitä koulussa on :) Sai pehmittää oman aikansa, mut lopputulos kyllä palkitsi.

Eilinen satsi oli aika pieni kun vaan kokeilin, mutta tänään teen vielä vähän lisää ja katotaas jos niistä sais jotain kanssa aikaiseksi.

Ja sattuneesta syystä noita kaulakoruja on alkanut kertyä, niin suunnittelin tekeväni sellaisen "puun" niille, eli palkki, johon porataan läpi reikiä ja siihen kapeampia rimoja, joihin ne voi ripustaa. Semmonen juttu vaan että viimeks oon tehny puutöitä joskus neljännellä, että taidan tarvita isän apua :D
------

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 5/12/06 8:15 ip., Blogger Maarit said...

Kivan näköinen massakoru! Tekee mieli itsekin kaivaa vanhat Fimo-massat kaapista, vieläköhän ne ovat "hengissä"... Muistui mieleen, että minulla on jossain semmoisia, kun näin korusi.

Olet tehnyt myös tosi ihania neuleita.

 
At 6/12/06 11:12 ap., Blogger derea said...

kiitos :)

 

Lähetä kommentti

<< Home