maanantaina, marraskuuta 14, 2005

Keskeneräisiä ja valmistuneita

Yleensä mä yritän toimia sillä yhden työn periaatteella, mutta välillä siitä vähän lipsuu :) No ei nytkään ole kesken kuin 3 työtä, mutta yhtä pitää tehdä salassa. Eli kesken on nyt:

-sininen villapaita itselle Woolista
-polvisukat kaverille joululahjaksi
Mäkin kärsin tästä toisen sukan syndroomasta. Alkoi kyllästyttää kauheasti tuo sukka niin aloin sitten tekemään väliin paitaa. Yleensä käy toisin päin :P Pitänee kohta jatkaa sitäkin, ettei tule kiire.

-virkattu huivi äidille joululahjaksi
Huivia teen Novitan Tennesseestä 3,5 koukulla ja ihan omalla mallilla. Vielä puuttuu noin puolet. Huoh. Virkkaaminen ei olekkaan niin kivaa, miltä se huivin alussa tuntui. Nyt pitää melkein väkisin tehdä edes yksi mallikerros päivässä, että se jouluksi valmistuisi.


Ei kyllä kovin paha saldo :)

Talveenkin oon varustautunut. Ja musta se talvi saisi jo tulla, olisi saanut ensilumetkin jo jäädä maahan. No torstaiksi pitäisi tännekin taas sataa lunta, nyt tulee vain vettä :(.
Tänävuonna pipon ja kaulaliinan tein ajoissa ja päätin käyttää viimevuoden lapasia yhdessä toissavuoden lapasten kanssa. Vaikka Ailin lapaset ovat alkaneet houkuttaa, kun aluksi en oikein niistä pitänyt.

Kaulaliina on mustasta 7-veljestä langasta neulottu ihan 1o, 1n joustimella. Harmiksi se vaan kutittaa niin paljon, mutta jos se pakkasilla toimisi paremmin.
Pipo on Teddystä neulottu tasona valitettavasti. Ei ollut muita paksuja sukka-tai pyöröpuikkoja kuin nro 8, ja ne oli musta liiankin isot. Tein sitten 5,5 puikoilla. Ja vuorittaakkin se pitäisi. Ja kohtahan tulee kiirekin, kun ilmat kylmenee.Muuten, kun jotkut kertovat, että viesti katoaa lähetysvaiheessa, niin mulla on niksi siihen. Mulle ei ole vielä tätä tapahtunut, toivotavasti ei tapahdukkaan. Eli kun on lähettämässä viestiä, niin ennen kuin painaa nappia, niin kopio koko viestin ja liittää sen vaikka muistioon. Sitten jos se teksti katoaa, niin se on helppo liittää takaisin ja kokeilla lähettää uudestaan :)