tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Paperimassaukko


Kerran mainitsin niistä paperimassatöistä, joita kuviksesa tehtiin. Tänään viimeinki saatiin ne kotiin (ne oli koulun käytävillä koristeina). No tässä se sitten on :) Ja se on oikeasti paljon sopusuhtaisemman näköinen, kuva taitaa vähän vääristää.

Noi "vanteet" ei ole tarkoituksellisia, vaan ne on rautalankaa joka nousi sitten paperimassan kuivuttua tollain näkyviin. Eikä kuvassa näy ton tyypin pinkkiä hius-raitaa :)

Mä meen nyt hautautumaan ruotsin sanakokeisiin... (tänään oli jo, huomenna on ja ylihuomenna, sekä seuraavalla viikolla on vielä kolmet sanakokeet ruotsista...)

5 Comments:

At 25/4/06 5:16 ip., Blogger AnneV said...

Ihhihii! Toi on ihana! (pakko hymyillä - melkein ensimmäistä kertaa tänään, on ollut ihan kauhee päivä). Kiitos piristyksestä!

 
At 26/4/06 8:26 ap., Blogger derea said...

Hyvä että piristi :)

 
At 26/4/06 12:37 ip., Blogger KirsiÄr said...

Nukentekijöistä sanotaan, että he tekevät aina jollain tapaa omakuviaan. Tuossa on kieltämättä pikkaisen samaa näköä kuin profiilikuvassasi. Jotenkin sellainen silmäysyhdennäköisyys. Hieno on!

 
At 26/4/06 6:05 ip., Blogger derea said...

KirsiÄr: Joo onhan se vähän näköinen. Kun mulla oli vähän lyhyemmät hiukset, niin ne kaartui tollain ylöspäin. Ja tietty tykkään neuloa ;) Mutta toi pinkki ei kyllä sovi muhun..

 
At 26/4/06 9:26 ip., Blogger Marita said...

On kivan näköinen!

 

Lähetä kommentti

<< Home