perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Awwww.....

On noi vaan niin söpöjä, vaikka ite sanonkin. Tämmösiä mä puuhailin viimeviikon, just sopivaa aivotonta pikkunäperrystä lukemisten tauoilla. Ja lisää tulossa. Suunnitelmissa siis viedä jossain vaiheessa näitä kirppikselle. Paitsi noi kaks paria ehkä vasta syksyllä, koska tuskin kukaan ostaa villatossuja keväällä/kesällä. En tiiä. Lilat on Nalle coloria 3mm, ja vähän Novitan ohjetta katsellen (kesä 2006), mutta myös omaa sovellusta. Toinen pari on taas sitten Nalle coloria kanssa, mutta sen lisänä mukana on mintunvihreää Woolia. Tuli aika kivan väristä. Ja 4mm puikoilla.

Huomenna tai sunnuntaina pääsen aloittamaan taas "isompaa" juttua, paitaa nimittäin. Joo mulle itelleni - taas :) Äiti hakee huomenna mulle langat kun käy moikkaamassa äitiään Kouvolassa.

Tänään mulla alkoi sellainen kansanmusiikkikurssi. Eli meitä on iso porukka (kait vähän yli 100) ja pienimpiä on n. 10 ekaluokkalaista :) Ja sitten loput on aika tasaisesti eri ikäisiä. Kurssi kestää tän viikonlopun. Tänään oli lähinnä "lämmittelyä" ja 3 tuntia (paitsi snadeilla oli 1,5). Huomisen aikataulu on sitten 10-12, ruokatauko, ja 13-17. Sunnuntaina on vielä 12-15.30 ja klo 16 on esitys Martinuksessa (missä tää koko kurssikin on). Oli tosi hauskaa :) Huomista odotan kanssa innolla.

Harmi vaan, että ens viikolla on sit vielä kaks vaikeeta koetta eli ruotsi tiistaina ja keskiviikkona hissa. Ja ruotsia pitäis alottaa jo huomenna, saas nähä miten jaksan ku kotiin pääsen klo 17... Kun en ehdi ruokatauolla kotiinkaan, ja en tasan ala siellä lukemaan! Ajattelin ottaa puikot mukaan, niin ei tartte turhaan istuksia tyhjän panttina :)

4 Comments:

At 31/3/06 10:48 ip., Anonymous Anonyymi said...

vaudevau..tullaan sit teidän jälkeen lauantain jatkamaan harjoituksia.. :)

jonna

 
At 1/4/06 2:16 ap., Blogger Tuulia said...

tsemppia luku-urakkaan :) hissasta selviaa kun ei takerru nippelitietoon, suurilla linjoilla jne ;) (paitsi jos on joku tylsa lakitiedon kurssi tms.) :D

 
At 1/4/06 9:00 ap., Blogger derea said...

Jonna: Heh :) Mitä soitinta sä soitat?
Tuulia: Kiitti. Toimis muuten, mutta meidän opettaja rakastaa nippelitietoja ja vuosilukuja. Koko alue pitää päntätä kunnolla kun ei voi tietää yhtään mitä se kysyy :)

 
At 1/4/06 3:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ääntäni soittelen.. :) korkealta ja kovaa..

jonna

 

Lähetä kommentti

<< Home