perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Sitä sun tätä

Eilen mentiin sinne esityspaikalle (tikkurilan musiikkipisto?) vähän liian aikasin, niin käytiin sitten yläkerrassa kirjastossa. Siellä oli muuten aika paljon neulekirjoja. Ja muutama nypläyksestä ja virkkauksestakin. Tän mä lainasin, kun oli kivoja malleja :)
Tänään taas kävin kaverin kanssa penkomassa Eurokangasta. Tämmöisiä tarttui mukaan ja lähiaikoina kun jaksan ommella ja piirtää kaavoja, niin näistä syntyy jotain :) Ehkä jo huomenna tai sunnuntaina.

5 Comments:

At 18/3/06 2:27 ip., Blogger Elina said...

Kiitos virkkauslinkistä, se auttoi paljon! Sieltä löytyi oikein kuvalliset ohjeet pitkän pylvään tekoon. Ehkä nyt rohkenen yrittää sitä huivia, kun aiemmin ei oikein ole tuo koukku kädessä pysynyt. :)

Siitä Saksasta, lähtö on siis kahden viikon päästä. Viime hetken paniikki alkaa siis olla käsillä, kun pitää huolehtia kaikki satamiljoonaa vakuutusta ja muuta dokumenttia varmasti kuntoon.

Soitatko muuten poikkihuilua vai mitä? (Täällä on toinen huilisti, joskin aktiivisesta tunneilla käymisestä on vuosia.)

 
At 18/3/06 4:05 ip., Blogger derea said...

Joo soitan mä poikkihuilua :)

 
At 19/3/06 11:04 ap., Blogger laurakoo said...

Moi

Etkö sä kirjoitellut joskus, että kun Tikkurilassa ei oo lankakauppaa? No nyt kuulemma on: "kauppakeskus Tikkuriin on avattu lanka- ja neulestudio Villis", kirjoitti KristiinaS Neulomossa ja täällä http://knitty.vuodatus.net/ oli enempikin juttua.

 
At 19/3/06 8:23 ip., Blogger derea said...

Kiva tietää :) Se vaan, että mulla on Tikkurilaankin joku puol tuntii matkaa, eli sit pääsisin samal ajan jo hesaanki... Pitäis varmaan muuttaa Tikkurilaan :)

 
At 21/3/06 1:06 ip., Blogger Maiju said...

Sinut on haastettu!
http://mustalampas.blogspot.com/2006/03/hyvntekevisyyshaaste.html

Hyvän idean laittoivat liikkeelle Antti ja Lasse: http://millimuksulle.blogspot.com

 

Lähetä kommentti

<< Home