tiistaina, lokakuuta 31, 2006

LUNTA!

Nyt on meilläkin! Jeee!

ps. jos jollakulla ois idea, miten ton profiilikuvan sais vaihdettua, kun ei se hyväksy flicrin tai photobucketin kautta ladattua kuvaa... ja tää nykyinen on kyllä flickrin kautta, ja ihan samanlaisella koodilla koitin tätä uutta kuvaa laittaa, mutta nyt se ei sitten suostu.

Ja sori Tuulia tosta kuvasta :D
------

Tunnisteet:

maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Lapaset

Kuvassa on vaan yksi, mutta niitä on kyllä toinenkin, usko pois :) Kuvakulma on taas loistava, joten toi näyttää oudolta, mutta ihan normaali lapanen se kuitenki on, paitsi kaksinkertainen ja mun ekat kiilalliset. Toiseen on tulossa myös kukka.

Sain taas pipotilauksen, samalta tyypiltä jolle tein tän pipon. Huomenna meen hankkimaan langat. Ja tälläkertaa kissankorvapipo :)

Tulispa mullekki se beta-pyyntö, jos se vähän editäisi tätä toimintaa... Taas jumittaa, enkä mä pysty vaihtamaan tota profiilikuvaa. Se ei kuulemma löydä linkkiä, vaikka kuin latasin sen kuvan kolmelle eri palvelimelle. Jospa se huomenna jaksais toimia.
------

Tunnisteet: ,

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

...

Ihan ekaksi, Kiitos kaikille edelliseen postiin kommentoineille, kommentteja tuli ihan älyttömästi!

Kohta mulla on valmiit lapaset. Niihin on suunnitteilla vielä vähän koristustakin. Ne on niin tylsät vielä, että en nyt ottanut kuvaakaan.

Ja se Menita kyllä löytyi, ostin ekat Addin pyöröpuikot :) Mutta ens kerralla kun käyn taas Hesassa taidan käydä siellä uudestaan, koska musta vähän tuntuu että siinä on joku vika. Tai siis siinä toisessa puikon ja letkun yhdistyskohdassa on sellanen ihme särö johon lanka jää kiinni. Eipähän siinä mitään menetäkkään.

(lankaa en ostanut, mutta kyllä mä alpakoita silittelin :)
------

Tunnisteet:

torstaina, lokakuuta 19, 2006

Raitapaita on valmis!

No vihdoinkin :) Voi että se on ihana! Tän hetken lempparineule!

ohje: oma :)
puikot: 4mm
lanka: 7veljestä ruskea 300g, t. sininen ~100g, vihreä ~100g

Plus sitten vetoketjuvaroihin korkkasin kolmatta ruskeaa kerää. (ja siitä vetoketjusysteemistä olisi tarkoitus lisätä vielä kuva, mutta paristot loppu kuvatessa)

Ylemmässä kuvassa on vähän liian tummat värit, ja alemmassa taas kirkkaat, joten oikeasti on jotain siltä väliltä ;)

Huuhteluainekylpy tosissaan autto. Kyllä sen vieläkin tunnistaa 7veljekseksi, mut on vain pehmoista.

Vetoketjun ompelin käsin, ja se sujui kunhan oli vähän kärsivällisyyttä aina tarkitaa, että se vetoketjuhärpäkekkin oli oikealla paikalla. Eikä ompeleet onneksi näy, paitsi ihan muutamasta kohdasta, mutta tein kuitenkin niin pienillä pistoilla, että pitäis katto aika läheltä ;) Eli tossa ylemmässä kuvassa vasemmassa kappaleessa vihreässä raidassa ei näy ompeleet, vaan joku varjo tai jotain :D

Tänään käyn Hesassa, ja tarkoitus olis mahdollisesti myös piipahtaa Menitassa (jos vaan löydän sinne ;)


------

Tunnisteet: ,

sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Lapaset tulossa

Eipä mulla mitään ihmeellistä ole, kunhan ajankuluksi päivittelen :) Noi on tollaiset punertavat siksi, koska ne on "sisuslapaset". Mä en oikein käytä punaista siis.

Ja siinä on mun ekat peukalokiilalliset lapaset :) En nyt tässävaiheessa osaa sanoa mitään paremmasta istuvuudesta verrattuna tavalliseen napinläpipeukkuun, mutta ainakin oli kivempi tehdä, joten tällä linjalla tullaan luultavasti tulevaisuudessakin pysymään. Päällilapaset ajattelin tehdä kirjoneuleena, että pitää peukaloa siihen vähän säätää.

Raitapaita on periaatteessa valmis. Vetoketju pitää kiinnittää. Ei siis sillä, että siinä mitään olis, olisin kiinnittänyt jo moneen kertaan (sain neulomisosiot valmiiks jo joskus viimeviikon ti), mutta kun oon ajatellu tehdä sille sen huuhteluainekäsittelyn. Se siinä on ollut kun en oo jaksanut, ja tiennyt että millä suhteilla vettä/huuhteluainetta laitetaan, enkä oikein löytänyt vastausta. Pistän varmaan käsinpesuohjeen mukaan, huljuttelen siellä vähän ja sitten huuhtelen pelkällä vedellä. Eipä se ihan hirveästi nytkään kutita, onneks, eli jos ei auta niin ei oo kauhean paha juttu (kunhan ei muuten pilaa).
------

Tunnisteet:

sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Iris folding

Oon katellut näitä kortteja, ja kun eilen sattumalta löysin myös ohjeen, niin pitihän sitä kokeilla :) Silkkipaperia ei tietysti löytynyt kotoa, joten kokeilin sitten lahjapaperilla, ja se olikin ihan sopivaa :) (ei ole maksettu sokoksen mainos, vaikka heidän paperiaan onkin ;)
------

Tunnisteet:

tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Tettiläinen...

...as known as orja. Tänään täytin ison hyllyllisen painavilla maalipulloilla, ja pussitin melkein 4000 kohovärikynää (tjsp. ne alko jo etoa, niin en kauheasti tuijotellut...) Eilen taittelin puolen metrin pinon A4:sia kahtia ja nidoin kiinni.

Mut silti ihan kivaa on :) Myyjät on kivoja, ja työ on kivaa, paitsi laatikot oli aika painavia ja sit vähän pyörrytti.

Villatakissa oon jo hupussa jee! Tänään piti käydä ostamassa vetoketju kun Eurokangas on siinä vieressä, mut sit en jaksanutkaan.

Ajattelin tehdä siihen myös sellaiset "vetoketjuvarat", tai mitäköhän ne oikealta nimeltä oliskaan. Vähän vaan mietityttää, että miten sais niistä ei rullautuvat, paitsi tekemällä esim. 1o1n, tai ainaoikeaa. Tai sitten jos sen ompelisi sieltä toisestakin reunasta kiinni, mut en mä tiedä jaksaisinko :D
------

Tunnisteet: