tiistaina, marraskuuta 15, 2005

Tylsä viikko edessä

Kuten otsikkokin jo kertoo. Eilinen ilta oli vielä "vapaata", mutta tästä eteenpäin on jokapäivälle ohjelmaa.

Tiistai: Huilutunti ja hirveä kasa kokeisiin lukemista.
Keskiviikko: Koulun kasien retki Hesaan. Kierretään Postimuseo, Jugendsali ja vielä kaks muuta paikkaa joita en enää muista :D Ja päästään tietysti normaalia myöhemmin koulusta. Illalla sitten lisää kokeisiin lukemista.
Torstai: Käyn kampaajalla leikkaamassa ja värjäämässä hiuksia. Sitten pitäis ettiä ystävälle joululahjaa, ja illalla, mitäpä muutakaan, kuin kokeisiin lukemista.
Perjantaina on sentään kivaa ohjelmaa. Mennään ystävän kanssa kattomaan Harry Potter ja liekehtivä pikari ensi-iltaa, ja ennen sitä käydään pizzalla.
Lauantaina: Tennis tunti, kokeisiin lukemista ARGH.
Sunnuntaina en kyllä jaksa lukee. :P Ja sitten seuraavalla viikolla onkin melkein jokapäivä kokeita:

-Maantieto
-Terveystieto
-Englanti
-Saksa

Ja torstaina on vielä tekstinkäsittely-kurssin kirjoitustesti, josta tulee numero. Pitäis jo melkein osata kymmensormijärjestelmä :S

No onneks ehdin edes vähän neulomaan, kun Salkkarit pitää ainakin katsoa :)

5 Comments:

At 15/11/05 5:47 ip., Blogger laurakoo said...

Hui, kuulostaa hurjalle! Mulla on kanssa tällä viikolla melkein joka illalle töiden jälkeen jotain menoa; teatteria, käsityömessuja, serkustapaamista... Ihan mukavia menoja tosin, mutta miks niiden pitää olla kaikkien samalla viikolla :)

 
At 16/11/05 9:23 ap., Blogger Susanna said...

koeviikot on kivoja :D mulla on ens viikolla psykologian ja kaks matikan koetta, ei kiva ei :/ Koitahan jaksaa lukea!

 
At 17/11/05 2:19 ip., Blogger derea said...

Niin, olisipa meilläkin kunnon koeviikko, siis että olisi vain kokeita ja kertaustunteja. Mut meillä on kokeita _ja_ normaaleja tunteja. Plaah.

 
At 17/11/05 2:43 ip., Blogger Susanna said...

:/ peruskoulu on tyhmä :D Soitatko poikkihuilua? Mä soitin sitä pari vuotta, mutta kun muutettiin jouduin musaluokalta tavalliselle ja huilu unohtu. Nyt vähän harmittaa. Mun maikka oli kyllä ihan karmee :d

 
At 17/11/05 7:27 ip., Blogger derea said...

Joo, kyllä mä soitan. Nytten kait viidettä vuotta. Ja munkin ope on välillä ärsyttävä, kun se on niin pikkutarkka. Mutta ihan ok kummiski. Ja joo, peruskoulu on tyhmä. Hankkis edes kivoja opettajia.

 

Lähetä kommentti

<< Home