maanantaina, joulukuuta 19, 2005

Muutama FO ja uutta lankaaLapaset tuli oikeesti valmiiksi jo lauantaina, mutta nyt kuvaa. Ohje on oma, Aileista kirjoneuleversio. Lankana 50g t.sin Wool, ja epärmääräinen määrä sinistä Nallea. Puikot oli 3mm.

Toisen kärkikavennukset on tehty kolme kertaa :/ Ekaks tuli liian pitkät lapaset, sitten liian lyhyet, ja nyt ne on melkein sopivat. Vähän olisi saanut olla isommat. Ajattelin, että nää vois lahjoittaa ehkä Neulekeräykseen. Katsotaas.Vihdoinkin tää huivi on valmis! Ja musta ihan kivan näköinen. Oma ohje, virkaten. Äidille tulee tästä joululahja. Idolsin vikoilla minuuteilla sain hapsut valmiiksi. Aluksi niit ei kyllä pitänyt tulla, mutta se on kuitenkin niin lyhyt huivi, että halusin sitä edes vähän pidemmäksi.

Lankana Tennessee, tasan 50g, mutta hapsuihin otin vähän toisesta kerästä.

Lähikuvaa mallivirkkauksesta. :D (Jos on mallineule, niin kai se sit on kans mallivirkkaus)Kaupasta tarttui mukaan vähän Woolia seuraavaan projektiin. Ajattelin tehdä sukat kärjestä ylöspäin, tiimalasikantapäälläkin. Idea on yhdestä mainoksesta, olikohan se joku Relaxant :DJa loppukevennys :D Minivillapaita. Unohtui laittaa mittakaavaksi, mutta ton pituus on sama, kuin tulitikkulaatikon pidempi sivu. Aika nyhräämistä kyllä. Ja hihat tein tasona, kun ei ihan viittinyt tehdä pyöröä sukkapuikoilla tyyliin 2s puikolla :)

Huomaa tyylikkäät kirjoneuleosiot, jotka näkyy tosi kökösti.PS. Tiedätkö jo ketä julkkista muistutat? (Bongattu Nannan blogista.

Enpä olisi uskonut, että mä muistuttaisin 70% Britney Spearsia :D

5 Comments:

At 19/12/05 7:33 ip., Blogger Marita said...

Tosi hienot lapaset =)
Kaulahuivista äitisi ilahtuu.. oletpa ollut ahkera.
Ja ihana toi minineule..

 
At 19/12/05 8:46 ip., Anonymous AnneM said...

moi, toi wool ei sitten varmaan kestä jos itelles oot tekemässä sukkia :o Se kun on puhdasta villaa.

 
At 20/12/05 12:37 ap., Blogger Käsityöriippuvainen said...

Nuo lapaset on kivat. Itsekin ajattelin tehdä tuon tapaiset. Menin tänään sun joulukorttien innoittamana Tiimariin katsomaan sitä koristekalvoa, mutta sitten ostinkin kimalleliimaa ja kortinkokoisia kartonkeja. Laitan valmiiden korttien kuvia blogiini jos kehtaan. Niistä tulee kyllä vaan pakettikortteja, kun en jaksanut lähettää oikeita joulukortteja.

 
At 20/12/05 4:44 ip., Blogger derea said...

Joo mä tiedän, ettei Wool kestä kunnon käyttöä. Mutta en mä mitään saapassukkia ole tekemässäkään :) Sellaiset koti- tai unisukat siitä on tulossa.

 
At 22/12/05 6:01 ip., Blogger Elina said...

Oih, tuo kaulahuivi on ihana! Mä voin vain haaveilla tuollaisista, kun virkkaustaitoni rajoittuu patalappuihin. Ehkä opettelen vielä joskus. Ei se voi ainakaan olla tuskallisempaa kuin nyplääminen. :)

Mihin päin Itävaltaa olet muuten menossa?

 

Lähetä kommentti

<< Home