maanantaina, joulukuuta 12, 2005

Lapas-syndrooma

Mulla on oikeasti joku vakavanlaatuinen lapas-syndrooma. Miten ihmeessä niihin voi aina tulla
a)liian pitkä varsi, jolloin se pitää taittaa kaksikerroin
b)kärkikavennus liian aikaisin/liian myöhään

Eilen sain ekan lapasen valmiiksi. Mutta kavennukset on himpun verran liian aikaisin. No hitsi. Tulin siihen tulokseen, et joko pitää purkaa, tai pitää talvella lyhyitä kynsiä :D Jälkimmäinen ei tule kysymykseenkään, joten eikun purkamaan. Plaah.

Saatiin muuten eilen vedet onneksi takaisin. Vaikkakin joskus kymmeneltä, mut parempi se kuin vasta tänään.

Hihii ja mun paita sai kehuja koulussa ^^

Tota värjäämistä ehtii kokeilla vasta joululomalla, jos silloinkaan. Ekaks pitäis purkaa se pieleenmennyt paita :/ Ja kun kaikki langatkin on jo päätelty.

Mietin vaan, että kun ne on elintarvikevärejä, ja etikkakaan ei ole mitään myrkkyä :D, niin siinä voisi käytää tavallisia kattiloita? Siis, että niitä kattiloita voisi käyttää ruuanvalmistuksessakin vielä?

Ja tuli just eilen mieleen, että jos toi onnistuu, niin olisi kivaa kokeilla niillä Kool Aideillakin. (Tai vaikkei onnistuisikaan, niin silti ois kiva kokeilla :) Niin ens kesänä mennään New Yourkiin, ja sieltä sitä toivottavasti myös saa :) Ja monta lankakauppaakin pitää katsastaa :)

Anteeksi hymiöpaljous, olen tänään oudolla tuulella :D

4 Comments:

At 12/12/05 6:41 ip., Blogger KirsiÄr said...

Juu, ihan normaalia teräskattilaa minä ainakin käytin ja aion käyttää sitä pastakattilana edelleen. Jauhemainen väri on kyllä pirullisen hienojakoista ja kuivana sotkee joka paikan, mutta värjäyksessä väri nappaa kiinni vain lankaan, ei kattilaan. Vesikään ei oikeastaan värjäänny. Emalikattilaa en kyllä käyttäisi. Lisää kohta blogissa. Ehkä...

 
At 12/12/05 6:46 ip., Blogger Minna said...

Kyllä mä ainakin värjäsin ihan ruokakattilassa enkä oo vielä kupsahtanut. ;-) Oikeita myrkkyjä varten olisi nyt erillinen kattila hakusessa.

Ne nestemäiset karkkivärit maksoivat meidän kaupassa joko 4,95 tai 5,95/puteli (en muista kumpi hinta on oikea). Mielestäni eivät riittäneet juuri mihinkään, ainakaan, jos haluaa intensiivisen värin - tosin muiden värien riittävyydestä mulla ei ole mitään kokemusta. Apteekin jauhemaiset värit ovat kai sitten edullisempia/riittoisampia - näin olen ainakin asian ymmärtänyt!

Vinkki: kantsii sitten varata riittävästi sitä väriä ja lankaa joululomalle! :-)

 
At 12/12/05 8:07 ip., Anonymous mippe said...

KoolAidia saa jokaisesta ruokakaupassa Jenkeistä, se on sellaista mehujauhoja :f Vaihtarina siellä ollessa sitä ostettiin paaaljon pikkuveljille kotiin lähetettäväks "One Dollar Storeista" joissa oli usein tarjouksia kolme dollarilla jne :)

Joten sitä vaan sieltä jos kiinnostaa, miljoonia eri värejä ja makuja niistä löytyy. (Ja joo, ne on oikeasti ihan hyviä mehujakin vaikka karseeta myrkkyä onkin :f)

 
At 12/12/05 9:13 ip., Blogger derea said...

Harmi vaan, että mulla on vaan Isoveljeä... Ja beessinä. Jospa pitäisi ostaa mys jotain valkoista ohutta lankaa....... :) Noi jauhemaiset kuullostaa houkuttelevimmilta.

 

Lähetä kommentti

<< Home