maanantaina, marraskuuta 28, 2005

Tylsää taas vaan

Tää ei nyt taida vaikuttaa ihan neuleblogilta :D, kun näistä omista jutuista tulee lähinnä puhuttua. No lukekoot ken tahtokoot.

Ei taaskaan ole kuvia, kun ei ole mitään esiteltävää. Paita ei oikein edennyt viikonloppuna yhtään, kun olin kipeä, ja päätin tehdä ne inhat polvisukat loppuun. Ja ne onneksi onkin jo ihan melkein valmiit. Enää puuttuu kärkikavennus.

Tähän väliin pieni lesotus :D Tämä kymmensormijärjestelmä on kyllä tosi hyödyllinen. Nyt kun oon oppinut kaikki kirjaimet, sen alkaa jo tajuta. Vaikka aika hankalaa se kyl vielä on. Mutta eiköhän se tästä kun jaksaa harjoitella.

Muuten. Mietin, että riittäisikö yksi vähän vajaa Novitan Kid/Chic mohair-kerä minkäänlaiseen huiviin? Kun mohairhan on vissiin aika riittoisaa. Ei ole mitään vyötettä tallella, kun tää lanka on aika vanhaa. Näin kaupassa sitä ja se oli niin söpön tuntusta, että piti ostaa. Eli jotain parin vuoden takaista lankaa se on. Mä en kyllä edes osaa neuloa mohairia :) Tai silleen jollain vitosen puikoilla. Mutta nytpä on hyvä aika oppia.

Ajattelin, että ton huivin voisi ehkä tehdä silleen pituussuunnassa, niin saisi ainakin tarpeeksi leveän. No mutta ei sitä nyt kuitenkaan ihan heti pääse aloittamaan.

Suunnitelmissa olisi virkata poncho. Palmasta, kun sitä nyt on sopivasti ja ohje olisi Novita kevään 2005 lehdestä. Vaikka mä taidan jättää tän virkkaamisen vähäksi aikaa rauhaan, kun tuo joululahjaprojektikin on niin kammottava.

Ja koerintamalta on vielä huomenna mantsan koe, keskiviikkona kemia, ja ensiviikolla vielä saksa. Sitten ei enää onneksi ookkaan kokeita ennen joulua. Huh. Tänäänkin jo on luettu 2 tuntia mantsaa, ja tuntuu, ettei olis jäänyt mitään päähän.

Huomenna voisi tullakin ehkä kuvia vanhemmista jutuista.

4 Comments:

At 28/11/05 8:59 ip., Blogger laurakoo said...

Knittyn arkistoiden aarre Branching Out on kiva huivi ja siihen riittää pikkasen verotettukin kerä, tulee silti kunnollisen pituinen huivi. Termit voi vaikuttaa alkuun hankalalle enkuks, mut kun ne kerran kääntää ja sit aluks vähän lunttaa, niin se onkin yllättävän helppoa.

 
At 28/11/05 9:13 ip., Blogger derea said...

No sitä voisikin kokeilla, kun se on ihan kivan näkönen mallikin :) Kerran kyllä tein siitä tilkkua, ja silmukkamäärät ei pysynyt oikeina :S Pitänee yrittää uuestaan.

 
At 28/11/05 11:45 ip., Blogger Kristel said...

Branching Out on helppo sitten kun saa sisäistettyä sen pitsikuvion. :D Mä olen tehnyt jo neljä, alkaa mennä unissakin...

 
At 30/11/05 2:29 ip., Blogger Tiina said...

Jos sun lankasi on ChicMohairia se ei kyllä varmaan siitä, KidMohair on paljon ohuempaa ja riittää varmasti.

 

Lähetä kommentti

<< Home