keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Onkhelma

Eilen päätin viimeinkin taas jatkaa omaa paitaa. Ja eiköhän heti tullut eteen ongelma. Vartalo-osaa varten pitää poimia 100 silmukkaa kummallekkin puolelle, eli etu-ja takakappaleelle.Ja mä sain poimittua 60 silmukkaa. Muutenkin toi 100 silmukkaa kuullostaa musta aika suurelta määrältä, kun on XS-koko. Ja poimin kyllä kaikki silmukat jotka oli mahdollista poimia. Ehkä mun pitää sitten neuloa ne silmukat etu-ja takareunoista. Tai sitten laskea hihan tiheyksien avulla, jos vähemmätkin silmukat riittäisivät.

No, ehkäpä ongelma ratkesi itsestään.


On nimittäin vähän hankalaa neuloa. Kuviksen tunnilla tutustuimme rakkaaseen ystäväämme, linoveitseen. Opettaja antoi meidän jäädä välitunniks jatkamaan, ja sanoi, että älkää nyt sählätkö mitään, ku oon poissa. Ja mä tietysti vetäsin heti sillon sen veitsen sormeen :D N. 1,5cm pituussuunnassa se haava on. Ja ihan kivan syväkin. Ja kipeä. Taisin juuri saada elinikäisen lino-kammon :D

En osaa selittää mitä ainetta ne levyt on, joku asiaa tunteva voisi valaista. Mutta se veitsi on kuitenkin kaarevateräinen, sellainen kouru. Ja toosi terävä :)

Mutta eipä päivä ihan pilalle mennyt. Englannin kokeesta 10- ;)

5 Comments:

At 30/11/05 2:27 ip., Blogger Tiina said...

Muistan itse tehneeni saman jutun joskus höm... parikymmentävuotta sitten. Kipeetä teki, sen muistan vieläkin. Paranemisia.

 
At 30/11/05 5:30 ip., Anonymous mippe said...

Toi on kyllä nätin näkönen toi paita, oon sitä vähän katellut että vois itekin jotain tuosta sävystä väsätä sitten ko saan nää nykyset kaikki johonkin kuntoon :f
Paranemisia sormen kanssa ! :)

 
At 30/11/05 6:07 ip., Blogger derea said...

Huh, neulominen onnistuu onneksi jotenkuten, kun pitää laastaria sormessa :)

 
At 1/12/05 10:58 ip., Blogger Ninni said...

paranemisia ja onnea hyvästä numerosta matikankokeesta.=)
Kiva nähdä tuo paita valmiina. Esittelethän sen sitten ylläsi?

 
At 2/12/05 1:54 ip., Blogger derea said...

Esittelen joo :) Se oli muuten englannin koe ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home