keskiviikkona, joulukuuta 14, 2005

Derean neuleblogi esittää: Huonoja kuvia!

Kesällä sain idean. Halusin neuloa kirjanmerkin. Langan valinta oli vain ongelma. Kun sen piti olla tosi ohut, ettei kirjan kasi sojota pystysuorana, kun merkki on välissä. Eikä mulla tietysti ollut mitään tarpeeksi ohutta lankaa. Kunnes menin ompelulaatikolle. Ja idea iski. No niistä tietysti! Allaolevassa merkissä on muistaakseeni käytetty kuutta eri ompelulankaa.



Ja lähikuva pinnasta (tosi sumea kyllä). Puikot oli luultavimmin 2-2,5. Tosi terävät ainakin :) N. 9 silmukkaa ja ainaoikeaa niin paljon kuin huvittaa. Langanmenekistä en nyt osaa sanoa mitään, mutta ei sitä kyllä kauheasti mene. Mun kaikki lankat oli melko käyttämättömiä, mutta ei tohon tosiaan mene kyllä paljoa.



Tehtiin tänäkin vuonna joulukortit itse. Tänävuonna tehtiin kyllä aika rumia, kun oltiin laiskoja :) Tuo kuusen "sisältö" on sellaista kalvoa, jossa on tommosia kukkia valmiina. Ja reunustettu hopeatussilla. Päädyttiin tällaiseen pikaratkaisuun, kun taas unohtu tehdä kortit ajoissa :D (korttiharrastajat sulkee silmät nyt, ettei räjähdä nauruun :D)

1 Comments:

At 15/12/05 3:07 ip., Blogger derea said...

Tiimarista se on ostettu :)

 

Lähetä kommentti

<< Home