maanantaina, toukokuuta 01, 2006

Kasseja

Tuli näköjään melkein viikon päivitystauko. Noh, ei se mitään.
Tää on se virkattu juttu josta puhuin joskus sen viherpaidan valmistuttua. Ja tässä on käytetty sen jämälangat. Mustaa Samosta ei ole (miksköhän?), niin toi musta on Tenneseetä ja Cotton Gardenin Violaa yhdessä. Koukulla 3,5. Aikaa en nyt muista, oisko virkkaamiseen+palojen kasaamiseen n. 6pv, ja sitten nyt vasta sain ommeltua vuoren. Hihna on pelkkää kangasta, ettei veny. Ja se on myös otettu yhdestä mun 6. luokalla ompelemasta pikkukassista, jota mä en käytä enää. Eipähän tarttenu sitä ommella :)

Tässä näkyy millaisia ruutuja siinä on. Kassin vuori on muuten ommeltu koneella.


Tän mä tein joskus viimekeväänä. En ole nyt taas käyttänyt, kun ei ole kauhean syksyinen/talvinen kassi :) Mutta nyt pääsee taas käyttöön.

Kummassakaan ei ole mitään mittakaavaa, mutta molemmat ovat n. A4-paperi miinus 3cm kokoinen kummaltakin sivulta.

Yhdet puuvillasukat on tulossa, yks juttu on lankojen päättelyitä vaille valmis ja yks juttu tarttee vielä pingottaa. Toivottavasti nähdään pian tuloksia :)

Ja sain tänään tehtyä viimeisen kirjadiplomityön. Vantaan kouluissa on sellainen juttu, että pitää lukea 18 kirjaa, jotka on yhdellä listalla. Jokaisesta luetusta kirjasta pitää myös vastata kirjaa koskeviin kysymyksiin. Mä tein siis yläasteen sarjassa. Aloitin seiskan puolessavälissä ja nyt sain valmiiksi. Eli kevätjuhlassa saan sitten sen diplomin.

Huomenna (jos ehdin) otan kuvan, kun saan kuviksen tunnilla takaisin yhden painetun paidan. Vielä huomenna koristelen yhtä toista paitaa, ja sitten ensviikolla saan senkin kotiin.

4 Comments:

At 1/5/06 5:28 ip., Blogger Ziina said...

ehdottomasti pitäisi saada mustaa samosta, nyt joukolla palautepostia kirjoittamaan!

 
At 1/5/06 6:27 ip., Blogger Roora said...

Kassit/laukut on molemmat tosi hienoja. Ja kyl munkin mielestä pitäs mustaa samosta saada.

 
At 1/5/06 8:42 ip., Blogger Martsuli said...

Nätit kassit! Toi turkoosi sopii tosi hyvin mustan kanssa yhteen.

 
At 4/5/06 3:51 ip., Anonymous AnneM said...

arvasin että jotain unohdin kirjoittaa... huivi on tehty 4,5 puikolla.

 

Lähetä kommentti

<< Home