perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Vähän edistystä

Paino sanalla vähän. En oo parin viimepäivän aikana neulonu ku ehkä yhteensä 6 kerrosta. Ei kyllästytä, mutta kun on kokeita. Tällä viikolla oli fysiikka, saksa ja tänään matikka. Ja maanataina on vielä ekstrana saksan sanakoe välkällä (eli meil ei ees ole saksantuntia sillon)

Tota on nyt n. 30cm (mittasin sukkapuikolla, joka on 20cm? No kuitenkin se on 1,5 sukkapuikollista korkea). Lopuks pitää sitten vaan ottaa vähän pois tuolta välistä, koska kavennukset alkaa liian myöhään. Otan kaikki sileät ennen kavennuksia pois ja ehkä vähän resoriakin, niin tosta tulee normaalipituinen.

Palmikko seuraa resorin ideaa, eli tossa on aina 1 ainaoikein silmukka palmikon kummallakin puolella.

Tänään (jos jaksan :) käyn ostaa jonkunväristä Violaa (en päättänyt vielä), josta teen sukat lentokonematkatekemiseksi. Jos ne nyt antaa ottaa noin pitkälle matkalle. Matkajännitystä on jo ilmassa :)

Ainiin, tein mä yhden sivutyönkin. Tein kaverille nimpparilahjaks siilipehmolelun, mutta siitä en nyt ehtiny ottaa kuvaa. Se on beessiä Violaa ja jotain Novitan beessiä mohairia. Niistä on virkattu kiinteillä se pohja ja piikit tein tummanharmaalla 7-v:llä, lenkkivirkkauksella. Mulla ei ollut mitään palikkaa siinä välissä, koukin sormen takaa. Mutta ihan kiva siitä siilistä tuli ja kaveri tykkäs :)

Edit: Sain oman otsikkokuvan laitettua tonne veljen avulla. Vähän se voisi olla alempana, ja oisin voinut tehdä pyöristetyt reunatkin, mutta en mä jaksanut... Ja saahan sen vieläkin muutettua.

8 Comments:

At 26/5/06 2:20 ip., Blogger TiinaV said...

Pöh! Ei näin loppukeväästä saisi olla enää kokeita!

Luulen kyllä, ettet saa ottaa koneeseen neuletta. Mut ainahan voi ostaa jonkun kivan neulelehden matkalukemiseksi! ;D Tai täyttää vaikka sudokuja..

 
At 26/5/06 3:31 ip., Anonymous Annis said...

Minullakin on sellainen mielikuva, että koneeseen ei sukkapuikkoja voi viedä.

Neuleesta on tulossa tosi kivan näköinen.

 
At 26/5/06 4:25 ip., Blogger Hanna said...

Minä en "uskaltanut" yrittää viedä puikkoja koneeseen, mutta ehkä sinne bambupuikot voi ottaa..(?)
Onko tuo otsikon pohja tuosta neuletakista kuvattu? Kivannäköinen, sekä blogiotsikko että itse takki.
Mahtavaa NY:n matkaa sinulle! :) (ja kannattaa jättää pakatessa sinne matkalaukkuun tilaa niin mahtuu mukaan tarttuneet lankakerät kotiin tullessa mukaan ;)

 
At 26/5/06 5:48 ip., Anonymous Susanna L-A said...

Finnairin koneisiin saa viedä bambuiset sukkapuikot tai virkkuukoukun, mutta ei pitkiä puikkoja edes bambuisena. Voi myös vaihdella virkailijoittain.

 
At 26/5/06 10:43 ip., Blogger Martsuli said...

Ihanan värinen tuo puseron alku! Äläkä stressaa vaikka et olekaan ehtinyt neulomaan... kesälomahan on edessä ja ehdit varmasti neulomaan vaikka kuinka paljon!! Hyvää matkaa!

 
At 27/5/06 1:53 ip., Blogger derea said...

Tiina: Ei niin!

Koitan varmaan ottaa bambuiset koska ainakin Itävaltaan mut päästettiin menemään Novitan muovi?puikkojen kanssa.

 
At 27/5/06 2:27 ip., Blogger juuli said...

Käsitykseni mukaan puikkoja ei saa viedä koneeseen, pelkästään koukkuja.
Tai ota ainakin saattaja paikalle, joka odottaa sen ajan kun sinua läpivalaistaan. Kipaiset viemässä bambupuikot sitten hänelle jos eivät anna ottaa mukaan - turha noita on uhrata.

 
At 27/5/06 4:18 ip., Blogger Elina said...

Mulla ainakin Frankfurtiin lensivät bambuiset sukkapuikot ihan mukisematta. Ilmailulaitoksen ohjeissa myös sanotaan, että metallipuikkoja ja pitkiä puikkoja ei saa viedä kuin ruumassa, mutta puiset ja muoviset sukkapuikot ja virkkuukoukut käyvät. Näin ainakin Euroopassa. (Saksalaiset halpayhtiöt, kuten Lufthansa, antavat välillä ottaa pitkät muovipuikotkin.)

Atlantin ylittävillä lennoilla voi olla tiukempi politiikka erinäisistä syistä (9/11). Kannattaa varmistaa vielä lentoyhtiöltä. Myös Juulin saattajaidea oli hyvä. :)

Hauskaa matkaa joka tapauksessa!

 

Lähetä kommentti

<< Home