sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

HamomonenJee. Ihan kiva tästä tuli. Vähän piti hidastella välillä, kun oli käytössä vika neula, enkä mä ois oikein jaksanut mennä ostamaan uusia :) Langankin kanssa sai tuskailla. Helmapäärme oli vika juttu, ja sen jälkeen lankaa olikin enää alle puol metriä ;) Hyvä tuuri. Yleensä mulla loppuu ala-tai ylälanka tossa helmaa ommellessa, ja tietysti etukappaleen kohdalla..

Harmittaa vaan, että siitä tuli pikkasen liian iso. Kyl se päällä pysyy, mutta ois vähän kapeempi voinu olla. Ja noi raidat meni aika tyhmästi ton helmaosan ja "yläosan" osumakohdassa.

Nyt Fimoilemaan :)

(ps. osaan seistä suorassa ;)
------

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 13/8/06 12:54 ip., Blogger Susanna said...

kiva hamonen! Aattele mulla loppu lanka housuja tehdessä sentti ennen vyötärön reunaa.... Hiukkasen harmitti.

 
At 13/8/06 12:57 ip., Anonymous tinna said...

Ihana! Kivat värit, vaikka en ruuduista normaalisti tykkää, mutta toihan on tosi kiva! Just sellanen "back to school" -hame :)

 
At 13/8/06 1:36 ip., Blogger Elina said...

Oho, hummasin päivän Kölnissä (siellä on suklaamuseo...) ja sillä aikaa olet ehtinyt tehdä jo kaksi päivitystä, wow! Oletpa ollut tehokas! :D

Uudesta tukasta tuli näköjään tosi kiva, samoin hameesta. Voi kun munkin fledan vois leikata noin lyhyeksi, mutta se on niin painavaa kamaa, että sitä sais sitten koko ajan olla laittamassa ettei näyttäisi George Harrisonilta. Kokeilin asiaa jo lukiossa (ja näytin ed.main. ex-beatlelta). Mun luottokampaaja Suomessa ottaa (= otti ainakin ennen lähtöäni) leikkelystä vain 20 euroa, mutta värjääminen voi sitten olla kalliimpaa. Mallia ei periaatteessa tarvitsisi vaihtaa, koska sellainen tässä on jo, joskin pahasti ylikasvaneena.

Niin ja paluulento Suomeen nousee ilmaan 25.8. Odotan jo nyt innolla!

 

Lähetä kommentti

<< Home