maanantaina, heinäkuuta 17, 2006

Sukkaset

Näähän valmistuikin just sopivaan aikaan, kun helteet kuulemma(?) loppuvat nyt :D Lankana on siis se Koll Aidattu 7v, ja puikkoina oli ne Kristiinan Kudinpuikko-palkinnon bambupuikot. Hyvin toimivat :) Varressa on viininpunaista 7v:tä. Ei ole ihan samaa sävyä kuin sukkien punainen raita, mutta ei sitä erota, ellei nenä kiinni sukissa katso. Paremmalta näyttää kuin jos varsi olisi tummansinisellä tai mustalla (muut vaihtoehdot).Sukissa on reunoissa kahden silmukan palmikot, kääntö aina joka 4. kerros. Oikean jalan sukassa palmikko on oikeassa reunassa ja vasemmassa sukassa vasemmalla. Ainakin erotan kumpi kuuluu kumpaan jalkaan :)

Kokeilin myös Italialaista neuleen päättelyä, ja se onnistui hyvin parin kokeilun jälkeen. Ihan itsestä oli taas apua. Ei tullut maailman siisteintä jälkeä, mutta seuraaviin sitten paremmin. Ja se toimii hyvin, joten riittää tälläkertaa mulle. Varmaan ongelma oli langan kireydessä tai jossain, kun en ollut ihan varma miten tiukalle se lanka kiristetään.

Tämä syntyi Terhin kauniiden mökkitilkkujen innoittamana :) Piti sitäkin sitten kokeilla. Joo värit on aika kauheat, mutta mulla ei ollut muita värejä Samoksesta, joten noilla piti pärjätä. Ja tää tulee vaan omaksi iloksi, joten eipä silläkään ole oikein väliä.

Tikru, yritän muistaa pian ottaa kuvan siitä ruusuhameesta päälläkin, nyt taas unohdin...
------

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 17/7/06 5:29 ip., Blogger Marita said...

Miten värjäsit tuon langan et siitä tulee noin raidallista?
Teetkö enemmän tilkkuja? :)
Mielestäni kivat värit siinäkin ;)

 
At 17/7/06 7:05 ip., Blogger derea said...

http://www.streetsandyos.com/archives/2005/06/selfstriping.php
löytyy ohje :)

 
At 19/7/06 11:00 ip., Blogger mursuliina said...

hauska idea tuo palmikot sukkien reunoissa :) nätit sukat todellakin!

 

Lähetä kommentti

<< Home