keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Phuuh

Toissapäivänä ompelin yhden hameen, mutta kuvaan sen huomenna jos ehdin (siis jaksan :)

Tänään on ollut hauska päivä. Lähdin kaverin kanssa kotoa aamupäivällä klo 11, ja tultiin takaisin klo 19.30. Aamulla siis käytiin ensin Myyrmannin kautta (2+2=4km), sitten lähdettiin pyöräilemään Luukkiin (tai joku Luukkaan ulkoilualue, emt, kuitenki jossain Espoossa kai). Sinne on meiltä siis vähän päälle 10 km? Eli pyöräiltyä on tänään 4+10+10=24. Siihen päälle sitten uintia ja riehumista päälle :D Ei oo varmaan ongelma nukahtamisessa illemmalla :) Otettiin eväät ja silleen. Matka oli aika karmee kun oli kuuma, mutta seuraavaa kertaa jo suunnitellaan. Yleensä kun mennään sinne autolla, niin tää oli vähän spesiaalia :D.
------

Tunnisteet:

2 Comments:

At 21/6/06 9:33 ip., Blogger tinna said...

Voi että, kuulostaa kivalta! Odottelen justiinsa mun 'uutta' (kaverin ikivanhaa) pyörää huollosta. Eka pyörä jonka oon itse ostanu! Ai kun on fiilikset lähtee pyöräilemään... Toivottavasti sen pyörän sais huomenna, ennen juhannusta. No, kyllä tässä sillä aikaa kelpaa vaika rannalla löhöily :>

 
At 22/6/06 12:52 ip., Blogger Elina said...

Oih, ja Luukki on vielä yksi PK-seudun ihanimmista paikoista! Se uintilampi tai -järvi on ihan mahtava. Voi kun voiskin lähteä jonnekin pyöräretkelle ja ottaa uikkarit mukaan, pulahtaa välissä vilpoiseen veteen ja hypätä sitten taas satulaan. Tuossa Reinissä ei kuitenkaan taida uskaltaa uida. ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home