tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Hei taas :)

Voi ei, nyt todistetaan julkisestikkin miten nolo mä oon :D Mun oli vaan pakko ostaa tollanen paita! Eli tällaisia tuliaisia toin.
Käytiin Sohossa Purl-nimisessä kaupassa. Idea tuli kun Last minute knitted giftissä puhutaan siitä kaupasta, en tiedä olisko ihan omistajan tekemä kirja. Osoite oli siis 137 Sullivan Street ja siis Sohossa.

Langat on Koigu Kerstiä, ihan mahdottoman pehmeetä ja ihanaa. Ei oo ihan noin harmaata, vaan sellasta ihanaa vaaleansinistä. Ja vielä käsinvärjättyä.. Oli kyllä aika suolaset hinnat Purlissa, mutta eipä niiden langat olekkaan mitään 7-veljestä :D Tää muuten on suunnilleen samanpaksuista ja puikkosuositus on 4mm. Mä kyl teen 3,5 tai jopa 3mm puikoilla, kun sukkia siis ajattelin. Kaks vyyhteä riittää kuulemma lyhytvartisiin sukkiin, teen kärjestä alkaen niin riittää. En tiedä kyl et minkä kokoiseen jalkaan kun amerikkalaisilla on eri koot ku suomessa niin mä en olisi kuitenkaan tajunnut :)
Jee! Mullakin on nyt sit Kool Aidia. Oli kyllä aika kiven alla näiden löytäminen. Tokavikana päivänä löytyi. Manhattanilla ei oo paljon ruokakauppoja ja ne on tosi pieniä, niin niissä myytiin tätä vain sellaisissa isoissa purkeissa. Käytiin sitten siellä vähän "syrjemmässä" ja missä asui enemmän ihmisiä niin näitäkin löytyi. Oli vaan aika huonoja värejä/makuja. Otin 2 pussia joka väriä. Paitsi ananasta on vain yks, kun annoin yhden pussin kaverille jolle kerroin näistä. Ite en ole vielä edes maistanut eikä kyllä sekään :D

Aika outoja värejä vaan, en oo ennen kuullut Jamaicasta, Tamarindosta ja Ananaksesta. Nyt älkää vaan ihmiset sitten kertoko mulle, että nää on jotenkin vääränlaisia :D Oli muuten tosi halpoja, 5 pussia 1 dollari, eli 2 dollaria olis 1,60€ (nykyisen kurssin mukaan)

Oli tosi kiva matka, ja luultavasti mennään uudestaan ens kesänä. Silloin aijotaan keskittyä enemmän muualle, kun nyt kierrettiin enimmäkseen Manhattania. Käytiin kyllä Sohossa, Chinatownissa, Brooklynissä ym, mutta aika nopeasti.

Tunnisteet: ,

5 Comments:

At 13/6/06 3:05 ip., Blogger Jatta said...

Toi paitahan on ihan klassikko! Kaikkee kivaa oot näkyny löytävän, voi kun itsekkin pääsis käymään Ompussa..

Mitäs Samostakille kuuluu? Mä en nyt muista saiko sen ottaa koneeseen vai ei.

 
At 13/6/06 5:22 ip., Blogger derea said...

Hyvää kuuluu takille. Kohta pääsen tekemään kaarroketta :) Ei olis varmaan saanut ottaa, otin sit virkkauksen koneeseen mukaan.

 
At 13/6/06 11:36 ip., Blogger Hanna said...

Hih, mulla on täsmälleen samanlainen paita. Ja kannan sitä ylpeänä ;D Eihän NY:sta voi poistua ilman että jotain vastaavaa krääsää tarttuu mukaan.
Kiva että matka sujui hyvin!

 
At 14/6/06 3:20 ip., Blogger Elina said...

Hauskaa että oli kiva matka! Ei tuollaisessa klassikkopaidassa mitään vikaa ole. (Sen sijaan "My Mum and Dad went to London and all I got was this lousy T-Shirt" -tyyppiset kamat alkavat olla jo vähän siinä ja siinä rajoilla...)

Matkamuistopaidat voivat joskus sitä paitsi olla varsin hauskojakin. Mun suokkarini on Lecherin-paita jonka hankin joskus Itävallasta (vrt. Lächerin). :)

 
At 14/6/06 10:29 ip., Blogger vikke* said...

Kivoja tuomisia!!
Noi Kool Aidit sais kyllä täälläkin olla yhtä halpoja, ostin kans kaverin kautta jenkeistä iiison läjän ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home