maanantaina, tammikuuta 09, 2006

Vuoden 2006 1. ja 2. valmistunut

Kaverin pipo valmistui jo perjantaina, mutta en jaksanut ottaa siitä kuvaa :) Ja tänään vein sen kouluun kaverille, niin tietty unohtu ottaa kuva ensin. No mutta aikalailla peruspipo se oli ja Teddystä tehty.Eilen sain sitten äidin Fifin valmiiksi. Jee nyt mä oon virallisesti Ullan lukija :) Ja kuulun Fifittäjiin. Lopussa alkoi vähän jo tökkiä hullut silmukkamäärät, ja etenkin nurjat kerrokset. Siinä on jotakuinkin 27 ruutua, en nyt ole ihan varma. Ja leveys on n. 160. Seitsemän veljestä n. 220g(?) ja vitosen puikot.

Harmiksi yläreuna rullautuu :/ Vaikka siinä on 2 kerrosta ainaoikeaa, ja päättely nurjalla, eli oikealla puolella näkyy 2 nurjaa kerrosta. Mutta ei kai se haittaa. Äitiä ei ainakaan. Ja saa sen päälle laittaessa suoristettua jolloin se pysyy vähän suorempana.

Anteeksi huono kuva, piti ottaa (taas) äkkiä, kun _joku_ ei muistanut ladata kameran paristoja. Ensikerraksi lupaan parempia kuvia.

Uusi työ vaan puikoille heti :) Aloin tekemään ponchoa Nalle colorin siitä valko-kelta-viher-sini-pinkistä ja v. sinisestä Palmasta. Taitaa nyt olla jo poistettu väri, se on sellainen tosi haalea. Mutta Nalle näkyy kivasti sieltä seasta. Ja se pehmeys <3 Vaikka Palmaa on kammottava neuloa, tällaisena se menee jotenkuten. Ja 7mm puikot, työ etenee mukavaa vauhtia.

Mietin vaan, että riittääkö 4 (+n. 1/3 osa kerää) kerää Palmaa ponchoon? Nalle tuskin loppuu, ja sitä (kai) saa vielä kaupoista. Haluaisin sellaisen kahdesta suorakaiteesta tehdyn, mutta hätätilanteessa kai voisi tehdä yhdellä pitkälläkin. Vai kumpaan edes menee enemmän lankaa? :) Mä olen tietämätön poncho asioissa, en ole tehnyt yhtään, enkä omista yhtään kaupankaan ponchoa.

4 Comments:

At 9/1/06 4:27 ip., Blogger tikru said...

Kostutus ja pingotus autto mulla fifin rullaamisen kanssa :)
Tuo pipo on hiano ;)

 
At 9/1/06 7:02 ip., Anonymous merja said...

moi,olit laittanu susannan blogissa, et asut vantaalla ja täällä(mäkin asun vantaalla,jumbon lähellä).no asiaan...joo vantaalta mäkään en oo löytänyt lankalauppaa mis myytäs muutaku novitaa:(
keravalla aseman vieressä, siinä missä on anttila ja prisma(jos tiiät?) niin siellä kuitenkin on sininen kuu niminen lankakauppa mis myydään muistaakseni ainakin sirdaria jne.
mut ei se vantaaseen auta kuitenkaan:(
hienoja töitä olet muuten tehnyt;)

 
At 10/1/06 9:04 ap., Blogger Susanna said...

Fifi on hieno! pingota se tai höyrytä raudalla, niin hyvä tulee!

Mulla on kaksi kerää vaalean sinistä Palmaa, jos sulta loppuu se kesken niin saat ne ihan ehdottomasti :D Tosi vaikea arvioida riittääkö vai ei...

 
At 10/1/06 2:30 ip., Blogger derea said...

Meja: Juu en asu Keravan lähellä. En siis tiedä paikkaa :/

Susanna: Kiitti! Voin ehkä tarvitakkin. Vähän alkaa vaikuttaa siltä. Mutta kahtoo nyt :)

Ja muuten. Mä _olin_ jo pingottanut ton :D Mutta ehkä mä yritän uudestaan kun vaan vähän sähläsin. Eikä se ollu tasasesti märkä ku ei löydetty suihkepulloa :) Hanan alla vähän kasteltiin.

 

Lähetä kommentti

<< Home