torstaina, tammikuuta 12, 2006

Nuku hyvin ErinMun marsu piti lopettaa tänään. Sillä oli joku kasvain, sekä takaraajahalvaus. 7 vuotta se eli, ja toivottavasti hyvän elämän.

Pidä hauskaa pilven reunalla, en unohda sinua.

(novita tuli tänään)

11 Comments:

At 12/1/06 4:43 ip., Blogger tikru said...

:/

Ps.
Tuo novita-kommentti sai repeämään..mun tilannekomiikka siis löysi tästä jotain.. sori

 
At 12/1/06 5:02 ip., Anonymous KristiinaS said...

Ei nuo pienetkään lemmikit unohdu. Villen hamsu on ollut pilvissä jo n. 15 vuotta mutta aina siitä puhutaan. Neulahuovutin jouluksi kaksi hamsuakin. Niin, että kyllä niillä on varmasti hauskaa vipeltää siellä vapaasti.

 
At 12/1/06 5:05 ip., Anonymous vanilla85 said...

Etkös sinä tilanut Novitan tässä ihan hiljan? Muistatko tarkkaa päivää? Mä tilasin 5.1 ja mietin, että olisiko mulla jo lupa odottaa sitä:)

 
At 12/1/06 5:08 ip., Blogger mursuliina said...

täällä avopuoliskoni lähettää osanottonsa (hän on suuri marsujen ystävä, omisti lapsena 2 marsua jotka ei koskaan unohdu). mukava kuitenkin, että sait kovasti odottamasi lehden. tämä taisikin olla hyvä päivä lehden ilmestyä :)

 
At 12/1/06 5:47 ip., Blogger Siniset Silmukat said...

Kurja juttu. :o(

 
At 12/1/06 6:02 ip., Anonymous mippe said...

Täältäkin surkutukea; itse odotan kauhulla kun eka hamsteri alkaa olla jo teräspappa ko ikää yli 2 vuotta ja normisti alle sen elää.
:(

 
At 12/1/06 6:14 ip., Blogger vikke* said...

Otan osaa!
Multa kuoli koira taannoin ja tuntui pahalle. Koki luonnollisen kuoleman lähes mun silmien alla...tosi olin juuri pois nukahtamishetkellä pihalla. Sisälle tullessani koira makasi käytävässä kuolleena, oli kai yrittänyt päästä hänkin pihalle asti mutta ei enää jaksanut :(

Kyllä se on kova paikka kun lemmikki kuolee.

 
At 12/1/06 6:17 ip., Blogger päivi said...

Marsu eli ilmeisesti hyvin pitkän ja onnellisen elämän. Surku kuitenkin, että se jouduttiin lopettamaan. Tuo Novita-kommentti sai mutkin ratkeamaan nauruun, vaikka se ei sen tarkoitus ehkä ollutkaan. =O)

 
At 12/1/06 9:53 ip., Blogger derea said...

Vanilla, tilasin varmaan suunnilleen samoihin aikoihin. Ehkä muutaman päivän aikaisemmin, mutta se tuskin vaikuttaa. Saat varmaan huomenna sen lehden :)

Kiitos kaikille kommenteista!

 
At 12/1/06 10:32 ip., Anonymous vanilla85 said...

Voi että, et olisi sanonut tuota. :) Ajattelin, etten huomenna käy katsomassa posteja ollenkaan (lähden puol7 töihin ja sieltä päin vlopun viettoon tai voiko läheisen ihmisen hautajaisia vietoksi kutsua), mutta kai pitää käydä töiden jälkeen edes ovesta kurkkaamassa onko lehteä lattialla.. Tai en kyllä vloppuna mitään kerkeä neulomaan, mutta jaksaisinko jännittää maanantaihin asti..tuskin. Ja sitten harmittaisi, kun saa lehden käteen, niin pitääkin lähteä samantien koululle tenttiin ja sieltä iltavuoroon töihin.

 
At 13/1/06 8:46 ip., Blogger TiinaV said...

Otan osaa! :(

 

Lähetä kommentti

<< Home