tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Outoja tapoja -meemi

Hih, mut on haastettu jo kolmelta eri taholta vastaamaan omituisuusmeemiin. Mutta mä kerron nyt vain yhden jutun, koska tääkin on jo niin suosittu meemi, että alkaa jo vähän kyllästyttää nähdä joka blogissa.

Lapasten laitto käteen
Tästä saan usein kommenttia :) Ne on pakko laittaa oikealla tavalla. Eli ensin taitetaan resorit päälle (ja mulla on vielä kahdet pitkävartiset lapaset päällekkäin, eli yhteensä 4 resoria aina taitettavana :), sitten paidan hihat niiden resorien päälle, ja sitten vielä takin hiha siihen päälle :D Eipä ole ranteet jäässä!

Ostin eilen aika ison kasan Woolia. Lehmuksen väristä. Uusimmasta Novitasta on tulossa yksi juttu, mutta ensin poncho valmiiksi. Toinen kappale on jo yli puolenvälin hiukan, mutta siihen tarttee vielä tehdä yhteen kohtaa pieni lisäkaistale.

Nimittäin oli tiheys tiukentunut. Ja kolme kertaa yritin eri silmukkamäärillä, kun en enää muistanut, että paljon niitä oli ekassa kappaleessa :) Muistin vain, että toka numero oli 6 (onnennumeroni). Lopulta muistin, et niitä olikin 46s kolmannella yrityksellä. Mutta siinä vaiheessa, ku huomasin, että kappale oli liian kapea, olin jo tehnyt sitä n. 20cm. Ei kai nyt tollasta määrää voi purkaa?? Mä sitten vaan sujuvasti lisäsin kerroksen alussa 5s, ja jatkoin eteenpäin. Lopuksi pitää sitten tehdä viiden silmukan kaistale, joka ommellaan siihen. Outoihin tapoihin voisi varmaan laittaa laiskuuden... Tuskin tulee kovin siisti, mutta sen voi pistää yhdistyssaumaan, ja pitää takana :)

2 Comments:

At 18/1/06 1:00 ip., Blogger Susanna said...

Nyt sulla on hyvä syy opetella yhdistämään kappaleet niin että oikeat puolet on päällepäin ja siitä sitten... öö mä en osaa selittää. Tiedätkö sä tän tavan? sillai saa sauman piiloon, vaikka sen tekis eri värisellä langalla :D Ai mut sullahan on stitch n bitch, siinä tämä on ainakin selitetty.

 
At 18/1/06 4:36 ip., Blogger derea said...

Joo kait mä tiiän sen jotenkin :D Pitääs kokeilla. Tänään voisin hyvällä tuurilla saada ponchon jo valmiiks. Ehkä.

 

Lähetä kommentti

<< Home