torstaina, tammikuuta 19, 2006

Jee, se valmistui!Ja ihan edessä näkee taas colori-lankojen ihanimman ominaisuuden. Mutta aattelin pistää ton puolen taakse, niin ei ole mun ongelma :D

Mikä: Poncho
Lanka: Novita Palma 175g (3 ja 1/2 kerää), Nalle colori ehkä n. 100g? (ihan arvio, kun ensimmäinen kerä oli vajaa)
Puikot: 7mm (bambu <3)
Koko: n. 41cm x 78cm (yhden kaistaleen koko siis)
Aika: 10 pv


Valmistui ihanan nopeasti. Kaula-aukko on hiukan löysä, ja meinaa valahtaa. Mutta sen voi korjata nauhoilla. Seuraavana on vuorossa kevään Novitasta kietsu. Mutta sen säästän perjantaherkuksi :D Tänään pitää tehdä kaverin pipoon pidennystä, ettei raukka joudu kulkemaan kauempaa ilman pipoa. (sillä on kyllä semmonen pehko, että ihmettelen, jos korvat palelee :)

Meidän koulussa kävi tänään Idols-Ilkka :D Se kun on mukana koulukiusausta vastustavassa kampanjassa, missä meidän koulukin. Ei kyllä laulanut meille. Mutta hyvä se, ei ollut mun suosikkeja Idolsista.

8 Comments:

At 19/1/06 6:29 ip., Anonymous mippe said...

Toi on IHANA ! Munki palaponcho on kesken viel, odotan et se valmistuu ;<

Ja Ilkka, voi et oon kyl kade. Tuskin tulee mihinkään ammattikorkeaan rakennuslinjalle esittäytymään vaik olis mikä kampanja :D

 
At 19/1/06 8:19 ip., Blogger laurakoo said...

Tulipa hänest (ponchost siis) ihana. Palma ja Nalle on varmaan kiva yhdistelmä; pumpulinpehmeä mut lämmin - tai niin vois ainakin kuvitella.

 
At 20/1/06 8:37 ap., Anonymous Taiska said...

Kiva poncho! Taidanpa itsekin kokeilla Palmaa noin... Mulla olis sitä neljää väriä ja mikään ei oikein sellaisenaan toimi.

 
At 20/1/06 3:21 ip., Blogger derea said...

Joo, poncho on ihanan pehmeä ja lämmin. (nytkin päällä :) ja äiti omii sen heti, kun otan sen hetkeksikin pois päältä :D tais jo unohtaa mun tekemän hartiahuivin, ku tuli kivempi lämmike :D

 
At 20/1/06 5:52 ip., Blogger vikke* said...

Hiano on!!
Ja hauskaa perjantaita kietsun parissa :)

 
At 21/1/06 3:55 ip., Blogger Marita said...

Ihana siit tuli!!!!
Mulla kaapis kans palmaa..piti tehä paita mut se venyi ihan hirveesti ja oli hankala neuloo..Ehkä just noin yhdistettynä muuhun on kiva!!
Ihanan utuiset värit sun ponchossa ja pehmoselta näyttää..

 
At 21/1/06 10:14 ip., Blogger TiinaV said...

Hieno poncho! Harmi, että tuo kampanja on vaan yläkouluille. Kelpais söpöt nuoret miehet meidänkin kouluun! ;D (Ne ei varmaan vieraile niiden luona, ketkä on allekirjoittaneet vetoomuksen yksityishenkilöinä... )

 
At 22/1/06 12:06 ap., Blogger eusu said...

Hyvän näköinen poncho! (Haluaa kanssa)

 

Lähetä kommentti

<< Home