torstaina, helmikuuta 16, 2006

Mökötystä.

Nyt mä kyllä mökötän. Mun one skein wonder meni täysin pieleen. No ei täysin. Mutta ei siitä tullut ollenkaan pidettävää. Ne hihat! Jostain syystä niistä tuli kauheat lerpakkeet. Nyt ärsyttää.

Ja toinen juttu on kun odotan yhtä pakettia, jossa olisi langat toppiin jonka ajattelin ottaa matkalle mukaan tekemiseksi. Eikä varmana se paketti ehdi perjantaiksi (eli huomiseksi, kun lauantaina lähdetään). Joten nyt pitäisi keksiä joku varatyö matkalle. Pyöröpuikot ei varmaan ole sallitut lentokoneissa, kun ei tavallisetkaan?

Jos nyt sattuisin saamaan ne langat ajoissa niin voisin yrittää saada sen topin tehtyä olympialaisten aikana, jolloin mäkin olisin virallisesti onnistunut. (Jos se nyt edes onnistuisi työn vaihtaminen kesken)

Ja taas tuli katkos. Jotain muuta piti vielä sanoa, mutta aina kun avaa bloggerin niin aivot menee ihan tilttiin :/

3 Comments:

At 16/2/06 5:28 ip., Blogger Maiju said...

Me mentiin joulukuussa Espanjaan, ja minä kuljetin neulepuikot ihan pokkana koneeseen.. ;). Kangassakset tullimies repustani takavarikoi, mutta antoi puikkojen olla vaikka NÄKI NE ihan itse omin silmin...

 
At 16/2/06 10:36 ip., Anonymous Marja said...

Tuolla on ollut kirjoitteluja noista puikoista lentokoneessa - bambut tai muuta puiset puikot kuulemma sallitaan :-)

 
At 19/2/06 12:31 ip., Blogger Eirene said...

Minulla oli Pariisin-matkalla mennen tullen pyöröpuikot koneessa, läpivalaisussa ei sanaakaan ja koneessa neuloessa lentoemot vaan hymyilivät... Eli ei ainakaan minulta takavarikoitu.

 

Lähetä kommentti

<< Home